26th feb2013

Trend 2013: beestige jurken

by redactie

Safari chic het voorjaar in
In februari ging het modejaar weer van start met de glamoureuze modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs. Dat de modewereld 2013 opmerkelijk binnenstapt, is het minste dat gezegd kan worden. We zien jurken met aparte looks, creatieve prints en originele snits. Een van de bijzondere voorjaarstrends is de safarilook. Zacht groen, sober bruin en speelse dierenprints. Alsof je zo uit de Afrikaanse savanne werd geplukt.

Hemdjurken en jumpsuits
Sinds het safari-jasje in de jaren 1960 zo populair werd, staat de safarilook voor stijlvolle en comfortabele mode. In 2013 treden niet alleen jurken in safaristijl op de voorgrond, maar ook jumpsuits doen het goed. Vooral de hemdjurk is een must-have in 2013. Of je nu kiest voor een stoer exemplaar in zachte bruin- en groentinten of een elegantere versie met gouden accenten, metallics of studs.

Aardetinten en dierenprints
Kleuren als camel, olijfgroen en paprikarood zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Denk bij safari chic aan jurken in kaki of beige met kraagjes in zachte aardetinten. Perfect voor wie het graag subtiel houdt. Wil je voluit gaan in deze look? Dan mogen mogen etnische tekeningen, luipaardprints of tijgermotiefjes zeker niet ontbreken in je safari-jurk. Laat het beest in je los!

Off

Comments are closed.