09th jul2012

Tips voor regenachtige zomerdagen

by redactie

De zomer is in volle gang, maar toch zien we daar maar weinig van. De zomerjurkjes blijven in onze kast hangen en ook de korte rokjes komen niet tevoorschijn. Maar ondanks de lage temperaturen kunnen we in plaats van onze winterkleding weer te voorschijn trekken er zelfs iets zomers van maken!

Gelaagd blijft een succes
Natuurlijk had je al de nodige zomerjurkjes ingeslagen voor deze zomer en het is zonde om ze te laten liggen. Combineer een jurkje met een wikkelvestje en draag er een paar enkellaarsjes onder. Een kanten hemdje onder je jurkje geeft je wat extra warmte. En het mag gezien worden!

Zomerbloemen
Bloemenprints zijn helemaal in en mogen zeker niet in je kast ontbreken. Combineer een mooie dunne zomerjurk met bloemenprint met een spijkerbroek voor een echte trendy look. Als het zonnetje niet wil verschijnen, zorg dat dat je zelf het zonnetje bent in huis.

Ga voor kleur!
De regenachtige dagen geven we kleur door niet te verschijnen in onze grijze regenjas, maar een stijlvolle trenchcoat in een felle kleur die we over ons jurkje dragen. De felgekleurde lakregenjassen zijn het ook weer helemaal en natuurlijk mag hierbij een felgekleurde paraplu niet ontbreken. Ook zijn er tegenwoordig leuke regenlaarzen te verkrijgen in verschillende kleuren en verschillende prints. Hou je niet in, maar leef je uit!

Accessoires
Completeer je outfit met kleurige accessoires. Armbanden, een kleurige tas en grote ringen, het mag deze zomer allemaal. Vergeet hierbij vooral niet om ook je nagels een mooi zomers kleurtje te geven, zoals felrood of geel.

Off

Comments are closed.