19th nov2012

Tips voor een feestjurk

by redactie

Tijdens een feestelijke dag willen we graag mooi voor de dag komen, en dat is heel gewoon. In de dagen ervoor nog even naar de schoonheidsspecialiste en de kapper. Misschien vind je het leuk om ook met mooie gelakte nagels aan het feestdiner te verschijnen. Jw ziet heel veel leuke leuke jurken online bij V&D  en andere winkels. Maar wat voor jurkje moet je nu kiezen?

Trendy
De meeste trendy jurken zijn heel feestelijk en vallen op door de kleurige streepjes of bloemenpatronen. Al naar gelang het model dat je zoekt kun je kiezen uit lange of korte mouwen. Over het algemeen hebben alle jurken een slanke snit en sluiten ze mooi aan. Heeft de jurk een heel druk patroon, dan is het niet nodig om nog een extra riem te dragen.

Party
Prachtige jurken met een beetje bloot en veel glitter trek je aan naar een vrolijke bruiloft of een gezellige receptie. Combineer het geheel met een mooi jasje, een opvallende clutch en een paar high heels, dan weet je zeker dat je gezien wordt. Avondjurken met mouwen van een doorzichtige stof en stroken kant is op dit moment de nieuwste trend.

Casual
Ben je online op zoek naar een casual jurkje dat je gemakkelijk kunt doordragen na het feest? Bedenk dan wel dat het complete plaatje afhangt van de schoenen en de accessoires die je erbij kiest. Een casual jurk is van zichzelf niet zo feestelijk, maar combineer je het geheel met een fijne sjaal, trendy laarzen en een opvallend jasje, dan kan het toch perfect zijn.

Zakelijk
Een keurige jurk draag je als je netjes voor de dag wilt komen. Deze jurken zijn meestal effen en verkrijgbaar in een stemmige basiskleur zoals zwart of donkerblauw. Een zakelijke jurk feestelijk maken is prima te doen door te kiezen voor een aantal opvallende accenten. Hierbij kun je denken aan modieuze schoenen, een kleurige tas of een mooie ketting.

Voor nog meer tips kun je terecht op diverse fashion blogs zoals Damesmode-online.nl of Welikefashion.com.

Off

Comments are closed.