15th okt2012

Spannende jurken trekken de aandacht

by redactie

Wie lef heeft en niet bang is om haar lichaam te tonen, kan zich wagen aan de nieuwe rage onder de sterren. Steeds vaker zie je op de rode loper sterren met gewaagde jurken. Deze niets verhullende jurken, ook wel gekscherend sm-jurken genoemd, zijn echter niet voor iedereen aan te raden.

Sexy jurken

Ontwerpster Stella McCartney was de eerste die haar jurken maakten met de uitsparingen die veel delen van het lichaam prijsgeven. Vele ontwerpers zijn haar gevolgd en hebben de jurken alleen nog maar gewaagder gemaakt. Door het gebruik van vele bandjes, die als een wirwar door elkaar lopen, geven de jurken veel huid bloot en hebben ze een sexy uitstraling. Sterren als Lady Gaga en Kim Kardashian waren de eerste die zich in de sexy jurken waagde te vertonen.

Niet voor iedereen

De jurken kunnen niet door iedereen gedragen worden, omdat ze veel van het vrouwelijke lichaam bloot geven. Naast dat je aardig zelfverzekerd moet zijn en een figuur moet hebben dat in de jurken past, loert er nog een gevaar. Door de losse onderdelen zorgen vooral rond de borsten nogal eens voor genante situaties als ze afzakken of verschuiven. Het is daarom raadzaam om ze met plakband op hun plaats te houden. Wie zich er wel aan waagt zal gegarandeerd de aandacht opeisen.

Off

Comments are closed.