31st jan2013

Nieuwe jurkjes zonder mouwen

by redactie

Nu heb ik de laatste modetrends op de voet gevolgd, en toch ben ik verrast door de nieuwe leuke jurkjes die nu in de onlineshops verschijnen. Vrolijke korte jurkjes zonder mouwen. En vooral dat laatste is heel leuk en nogal zomers om te zien. Bijzonder goed geschikt om mee te nemen op vakantie of om te dragen tijdens een warme dag.

Fleurig en zomers
Deze fleurige mouwloze jurkjes zijn prima te combineren met een vestje of een blazer, al is de kans groot dat dan het effect een beetje verdwijnt. De jurkjes zijn gemaakt van soepele stof met veel plooitjes en sierlijke rimpelingen rond de taille die meestal worden benadrukt met een smal riempje. En dan is het toch jammer als dat allemaal verdwijnt achter een vestje.

Best kort
De jurkjes zijn best kort en raken de knieën helemaal niet, en dat is jammer. Niet iedere vrouw kan met haar bovenbenen pronken, en dat betekent dat er misschien toch een panty extra aangeschaft moet worden. Jammer dat het zomerse effect op deze manier snel weg is. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel hele mooie dunne panty’s in allerlei kleurtjes te koop.

Sleehak of plateauzool?
Onder deze zomerse jurkjes passen sandalen met een plateauzool of een sleehak. Op deze manier lijken onze benen nog net even iets langer, en de jurkjes nog korter. Vind je het vervelend om te wiebelen op een hoge schoen, dan moet ik je toch echt teleurstellen. Deze zomer staat het modebeeld vooral in het teken van hoge hakken en flinke plateauzolen.

Off

Comments are closed.