25th feb2013

Mooie zwangerschapsjurken

by redactie

Een zwangerschap brengt vaak kleine ongemakken met zich mee, al heeft de ene vrouw hier meer last van dan de andere. Gewoon doorwerken tot 4 weken voor de bevalling is dan voor de meeste vrouwen ook gewoon mogelijk. In het begin van de zwangerschap is het meestal mogelijk om gewone kleding door te dragen, maar vanaf een maand of drie wordt dat wel steeds moeilijker.

Naar je werk
Goed gekleed op het werk verschijnen in een comfortabele niet knellende outfit is voor een zwangere vrouw dan ook heel belangrijk. Je moet je zeker voelen, en niet steeds het gevoel hebben dat je zit ingesnoerd, of dat het nodig is om je shirt strak te trekken. Het aanschaffen van zwangerschapskleding dat lekker meerekt met de groei van je buik is dan ook zeker aan te bevelen.

Kalender
Op een zwangerschapskalender kun je de groei van je kindje steeds bijhouden. Natuurlijk heb je deze kalender ergens opgeplakt waar je hem steeds kunt bekijken. Als je de plaatjes zo bekijkt begrijp je ook wel dat je buik steeds groter wordt, en dat dit tot de datum van bevalling zeker nog even doorgaat. Gelukkig is er heel veel leuke kleding te koop die je zwangere buik genoeg ruimte geven.

Tuniek of jurk?
Een tuniek of zwangerschapsjurk is een fijn artikel om te dragen als je buik flink aan het groeien is. De ruimte en de rek in de stof zorgt ervoor dat knellen niet aan de orde is, en dat je lekker kunt bewegen. In combinatie met een zachte legging zie je er altijd verzorgd uit, en de rekbare stoffen zijn gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is zo’n jurk goed te combineren met een vestje voor als het iets kouder is.

Laten bezorgen
Voor een fijne zwangerschapsjurk hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit, en dat is wel zo prettig. Gewoon online de leukste jurk uitzoeken en thuis laten bezorgen. Op deze manier kun je op je gemak de jurk bekijken, passen en beoordelen. Op www.esprit.nl vind je fijne comfortabele jurken voor dagelijks gebruik, en op www.tiffanyrose.nl zijn zwangerschapsjurken te vinden die je kunt dragen tijdens bijzondere gelegenheden. Op Neufmoisbelle.nl staan ook heel veel leuke en trendy zwangerschapsjurken en -tunieken.

Comments are closed.