30th jun2017

Lange mannen aantrekkelijk voor vrouwen

by redactie

Uit een onderzoek van Gert Stulp bleek dat vrouwen sneller vallen op een lange man. In Nederland zitten de vrouwen dan goed, want Nederland heeft de meeste lange mannen van heel Europa! Er zijn in het onderzoek tal van redenen opgenoemd waarom vrouwen sneller vallen op een lange man.

Enkele redenen waarom een vrouw valt op een lange man

Vrouwen kunnen zonder dat ze langer worden dan hun man op hoge hakken lopen. Vrouwen voelen zicht veiliger en geborgen bij lange mannen ondanks het helemaal niet is uitgewezen dat lange mannen sterker zijn. Lange mannen kunnen de vrouwen helpen om de boodschappen van de bovenste plank in de supermarkt te pakken en dat gevaarlijke keukentrapje kan de deur uit. Lange mannen stralen daarnaast ook nog eens macht uit en doen het beter tijdens het zaken doen en tijdens wedstrijden.

1 minpuntje aan een lange man

Lange mannen hebben dus vele voordelen vergeleken met de kleinere mannen. Toch is er ook een lastig minpuntje te benoemen aan een lange man. Zijn kleding! Het is een ellende om goed passende kleding te kopen! Een lang shirt, overhemd of broek is voor een lange smalle man vaak te wijd dus met een maatje XXL komen zij vaak slordig voor de dag.

Internetwinkels bieden uitkomst

Gelukkig is met de komst van Internetwinkels wel een hoop veranderd. Eindelijk heeft de modewereld ingespeeld op de markt van de vele lange mannen in Nederland. Er ontstaan steeds meer speciale websites waar alleen kleding verkocht wordt voor lange slanke mannen. Mouwlengte7.com is zo’n website. Op deze site vind je een grote diversiteit aan overhemden van de beste merken en de hoogste kwaliteit. Deze overhemden zijn gemaakt voor lange slanke mannen. Ben jij zo’n mooie slanke lange man, of ben jij zo’n gelukkige vrouw die samenleeft met een perfecte partner? Neem dan eens een kijkje op de website!

 

Comments are closed.