24th sep2013

Jurkenruil met je vriendinnen

by redactie

Ondanks de maandelijkse nieuwe collecties in de winkels met constant nieuw kleren is het natuurlijk aantrekkelijk om vaak je knip te trekken voor die ene mooie nieuwe jurk van je favoriete winkel. Maar wat doe je eigenlijk met je jurkjes van het vorige seizoen of die van twee jaar geleden die je nooit meer aan hebt? Helemaal 2013: Go jurkenruil!

Gezellig en handig
Trommel je vriendinnen bij elkaar en plan een avondje jurkenruil in. Je neemt allemaal een hoop oude jurkjes (lange jurken, korte jurken, zwarte jurken, het mag alles zijn!) en wat lekkers mee. Stel, iedereen heeft vijf jurkjes mee, dan is het de bedoeling dat iedereen óók weer met vijf jurken naar huis gaat, zonder dat het een eigen jurk is. Op deze manier is de kans groter dat er altijd wel íets bij zit wat je leuk vindt.

Zo hoeft niemand kleding weg te gooien of te verkopen, maar recycle je de jurkjes binnen je vriendenkring! Het is hartstikke handig, want zo hebben jullie allemaal een paar nieuwe jurken en bespaar je ook nog eens geld. Daarnaast is het nog een extra reden om een goede vriendinnenavond te hebben met lekkere hapjes en lekker drinken!

Bron afbeelding

Off

Comments are closed.