26th sep2012

Jurken voor het najaar 2012

by redactie

Het wordt kouder buiten en zwierige zomerjurkjes verdwijnen voorzichtig weer in de kast. In de herfst van 2012 hoef je echter niet meteen naar lange broeken te grijpen. Ook jurken veroveren dit najaar weer een vaste plaats in de garderobe.

Met warme herfsttinten of speelse prints, in kant of leer, strak of wijd uitlopend. De komende maanden staat vrouwelijkheid met een stoer kantje centraal!

Maxi-jurken
Breed is de boodschap. Met een lange jurk sta je dit najaar helemaal in de kijker. Met of zonder prints, lange of korte mouwen, een jurk tot op de grond of tot onder de knie. Met volume zit je deze herfst altijd goed!

Van stof tot studs
Fluweel, kant of leer. Dit najaar worden allerlei materialen met elkaar gecombineerd. Metallic en blinkende elementen horen volledig thuis op je herfstjurk. En leer is weer helemaal hip. Misschien wat gewaagd, zo’n leren jurkje, maar wel een echt statement!

Zwart en warme kleuren
Ook dit najaar blijven uitgesproken kleuren het straatbeeld bepalen, al is het wel met een warme ondertoon. Kakigroen, aubergine, paars, wijnrood, bruin en nachtblauw zijn maar enkele goede keuzes voor najaarsjurken. Lijnrecht tegenover deze kleurrijke jurkjes staat zwart, weer helemaal terug en dé kleur van het najaar.

Hysterische prints
Ook prints blijven we helemaal dragen. Zelfs prints op prints. Te druk is uit den boze. Bloemetjes, tijgerprints of barokke tekeningen. Alles kan!

Off

Comments are closed.