21st nov2012

Jurken: tips voor de winter 2012

by redactie

De herfst gaat langzaamaan aan ons voorbij. Niet alleen het seizoen verandert, ook de mode gaat met haar tijd mee. Het nieuwe seizoen staat al bijna weer voor de deur: de winter. Ben jij een echt jurkentype en kun jij ook in dit koude seizoen niet zonder dit fantastische mode-item? Kijk dan gauw hieronder voor de tips en tricks wat betreft jurken voor de winter van 2012.

Kleurrijk
Je herinnert je vast nog wel de neon-look van afgelopen zomer. Felle kleuren waren niet meer weg te denken uit de zomerse garderobe. Voor de winter mogen we deze felle kleuren vergeten, maar moeten we absoluut denken aan andere mooie kleuren. De winter is immers geen excuus voor het dragen van alleen maar donkere kleuren, zoals zwart. Op de catwalk zijn al diverse jurken in felle blauwe kleuren gespot.

Blauw is helemaal hip en happening deze winter. Deze kleur is perfect te combineren met winterse items, zoals bontjasjes en mooie maillots, zonder dat de kleur te fel is voor dit seizoen. Blauwe jurken kunnen ideaal gecombineerd worden met een lekkere dikke maillot, een paar mooie pumps of laarzen en een goede colbert.

Pailletten en kant
Wat we wel van de zomer meenemen, is het gebruik van pailletten en kant. Als vrouw is het in de winter soms lastig om met dikke kleding vrouwelijke voor de dag te komen. Jurkjes met kanten details zijn de manier om de winter vrouwelijk door te komen. Ook jurkjes van kant in het geheel zijn een ultiem toppunt van vrouwelijkheid. Vaak zijn deze jurkjes erg schattig om te combineren met een dik wollen vest. Dat is niet alleen lekker warm, maar staat ook nog eens super.

Jurken met pailletten laten we deze winter over aan de feestdagen. Ga met kerst eens wat gedurfder naar dat etentje van je familie toe en kies voor een stoere jurk met flink wat pailletten. Gecombineerd met een paar hoge pumps is dit een ideale outfit voor de feestdagen.

Leren look
De leren look is tijdloos. Deze look zien we constant terugkomen en zo ook in de winter van 2012. Voor de dames met pit is een leren jurk of jurkje de ideale manier om zichzelf te kunnen uiten. Ook jurkjes met leren details zijn helemaal trendy deze winter. Denk aan een jurkje waarvan de ‘rok’ van leer gemaakt is en het bovenstuk van een normale katoenen stof. Deze jurkjes zijn niet alleen helemaal modieus voor de feestdagen, maar kunnen voor de durfallen iedere dag!

Off

Comments are closed.