09th mei2012

Hippe jurken voor oma!

by redactie

Vind je dat je oma er toch echt wat hipper uit mag zien en niet meer die ouderwetse omajurken moet dragen? In dit artikel een aantal tips waarmee je haar kunt helpen!

Haal het onderwerp aan
Je oma hoeft er natuurlijk niet helemaal volgens de laatste trends bij te lopen, maar met een mooie jurk die goed aansluit fleurt ze weer helemaal op. Misschien kost het haar teveel moeite om nieuwe kleding uit te zoeken of weet ze niet waar ze leuke kleding voor haar hebben en is het daardoor een soort drempel. Daarom is het juist goed om er een keer over te beginnen.

Inspiratie opdoen
Je kunt samen met je oma inspiratie gaan opdoen op het gebied van kleding voor ouderen. Dit kan bijvoorbeeld op websites en portals die op ouderen gericht zijn en er zijn tegenwoordig ook tijdschriften voor de ‘plussers’, zoals Plus Magazine. Kijk bijvoorbeeld welke kleuren en prints in zijn en wat je oma leuk vindt om te dragen.

Kleding uitzoeken samen met oma
Er zijn tegenwoordig heel veel winkels met hippe seniorenkleding. En als je oma slecht ter been is, hoef je hier echt de deur niet voor uit. Er zijn ook heel veel webwinkels met leuke kleding voor ouderen en daarnaast zijn er nog de alom bekende kledingcatalogussen waarin je op je gemak kleding kunt uitzoeken.

Comments are closed.