16th mei2013

Een originele jurk

by redactie

Mijn nieuwe jurk voor dit komende zomerseizoen is online besteld, en vandaag al bezorgd. Zoals te verwachten was heb ik niet gekozen voor een jurk met veel bloemetjes. Eerlijkheidshalve moet ik melden dat mijn nieuwe jurk wel is voorzien van een drukke print in de nieuwe kleurtjes van deze zomer. Een vrolijke jurk in een soepele stof met veel plooitjes die precies tot mijn knieën komt. Nu nog een paar fijne pumps en een kleine handtas om mijn outfit compleet te maken.

Geen bloemetjes maar blokjes
Voor iemand die helemaal niet van bloemetjes houdt, was het nog best moeilijk om iets te vinden. Gelukkig zijn er ontwerpers die hier rekening mee houden, en gewoon een vrolijke stof ontwerpen met een grafische print. Blokjes of strepen zijn ook helemaal van nu, en komen toch iets minder ‘zoet’ over dan bloemen. In de nieuwste collectie van het merk Geisha zijn een aantal opvallende en kleurige jurken te vinden met een uitgesproken grafische print.

Zigga en Only
Ben je ook op zoek naar een trendy en zomers jurkje zonder bloemen, kijk dan ook eens bij de merken Zigga en Only. De jurken van deze merken zijn net even anders en voorzien van ingeweven strepen of prachtige opvallende prints. Soepele jurken in een effen stof met veel plooien vind je ook in de collectie van Zigga en Only. Kies je voor een effen jurk in één kleur, maak dan een statement met een paar opvallende pumps en bijpassende handtas in een hippe en trendy kleur.

Off

Comments are closed.