04th dec2012

Dress tot impress

by redactie

Met een goed gekozen jurk kom je altijd prima voor dag. Bekijk je eigen figuur kritisch zodat je goed weet waar de aandacht wel of niet naar uit moet gaan. Heb je wat te verdoezelen kies dan voor een printje of een fijn vest in combinatie met een leuke sjaal zodat je outfit helemaal compleet is. Natuurlijk horen een paar mooie laarzen of schoenen met plateauzolen er nu helemaal bij.

Feestelijk
Een feestelijke jurk mag best een beetje glitteren met hier en daar een beetje bloot. In de stijlvolle collectie van Vero Moda, Mango en Zigga vind je chic zwart en oogverblindende pailletten. In een van deze feestelijke jurken maak je tijdens iedere gelegenheid een onvergetelijke entree. Kies voor een mooi klein tasje, en deins niet terug voor franjes, pailetten of studs, dit is momenteel helemaal trend.

Zakelijk
Dit seizoen vind je in de WE stores een prachtige collectie jurken die is gemaakt in samenwerking met Claes Iversen. Mooie elegante jurken die je prima zakelijk kunt dragen naar je werk. Met een aantal kleine aanpassingen zoals opvallende accessoires en een paar stevige hakken kun je in een jurk van Claes Iversen ook heel feestelijk voor de dag komen. De collectie van WE & Friends vind je o.a. bij de Wehkamp.

Sportief
Als je een sportief type bent en jezelf gewoon echt niet in een strak zwart jurkje ziet, dan is er ook nog wel wat leuks te vinden. Voor de komende periode vind je in de collectie van Miss Etam een aantal mooie jurken die zijn gemaakt van een zachte jersey stof met een grafische print. In combinatie met een legging, een fijn vest en een bijpassende tas kom je in deze outfit heel feestelijk en toch ook sportief voor de dag.

Off

Comments are closed.