18th mrt2013

Bloemetjes!

by redactie

Het zal iets met mijn leeftijd te maken hebben, maar persoonlijk heb ik dus helemaal niets met bloemetjes. Best wel vervelend, want de bloemetjesjurken zijn echt helemaal in de mode en hipper dan ooit tevoren. Terwijl mijn gedachten uitgaan naar mijn oma in het verzorgingstehuis kan mijn oudste dochter niet beslissen welke bloemetjesjurk ze nu mooier vind. Zacht roze met pastelgroen, of toch die paarse met die gele blaadjes en dat leuke riempje in de taille.

Wennen
Nu zelfs Promiss overstag is gegaan, en wel heel veel zomerse bloemetjes gebruikt om de jurken op te fleuren, begin ik er bijna aan te wennen. Het ziet er naar uit dat ik er de komende zomer niet onderuit kom en in ieder geval één bloemig jurkje zal moeten aanschaffen. Gelukkig zijn er ook nog best veel streepjes te koop en dat is zeker mijn ding. Streepjes combineren met bloemetjes is ook een mogelijkheid zolang de kleuren maar matchen.

Catwalk
Bloemetjes en opvallende kleurtjes waren er genoeg op de catwalk, maar Marc by Marc Jacobs spande wel de kroon. In de kleuren roze en kobaltblauw waren er vele creaties te bewonderen die extra werden benadrukt door lieve sokjes in sandalen. Ach nee, komen de sokjes nu ook weer terug? Ik dacht dat we de tijd van de witte sokjes en de blauwe sandalen wel achter ons hadden gelaten? Het is duidelijk dat ik de komende periode zal moeten gaan wennen aan bloemetjes, om over de sokjes maar te zwijgen.

Comments are closed.